zondag 5 juni 2011

Er was er 1 jarig


Welke dag is er nog leuker dan je eigen verjaardag? Juist, die van je kind. Vorige week vierden wij de derde verjaardag van ons zoontje Tygo en dit gaf mij een vrijbrief om te experimenteren met versiering voor zijn feestje en zijn traktaties.
 
Voor zijn traktatie wilde ik foliezakjes vullen en daar een label aan maken. Omdat ik de laatste tijd erg bezig ben met stempelen (zie mijn vorige blogbericht) leek het me leuk om stempels te gebruiken.  Het resultaat ziet er proffessioneel uit, maar is eigenlijk voor iedereen die een beetje creatief is goed te doen.
Ik gebruikte goedkope letterstempels die ik bij de speelgoedwinkel kocht en klemde deze in een plastic klem zodat ik in 1 keer een woord kon stempelen. Hiermee vormde ik de woorden: Tygo, drie en jaar. Om het helemaal af te maken gebruikte ik (in afwachting van mijn eigen stempels) de leuke vogelstempel van Little Z.Terwijl ik daarmee bezig was verraste ik mezelf met het resultaat en ging ik helemaal los. Ik stempelde naast de traktaties ook muffinkaartjes en labels van flesjes drinken voor tijdens het feestje.

Het is nu officieel, ik ben aangestoken door de stempelkoorts...

 

3 opmerkingen:

 1. Oooooo wat leuk!!!! Wat een eer; mijn vogelstempel in zoiets leuks :) En wat super slim om die clip te gebruiken! ik heb ook zo'n doos met letterstempels dus die tip ga ik zeker eens gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te lezen dat je het leuk vindt geworden en leuk dat ik je een tip heb kunnen geven. Als alternatief voor de knijper kun je denk ik ook wel klei gebruiken als houder, Playdough o.i.d. (dat was plan b voor als de knijpers niets zouden worden).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk!! En ik ga morgen gelijk zo'n stempelset kopen & volgens mij ligt er ergens in dochter- of zoonlief zn kast nog zo'n heel alfabetjestempels!

  En bedankt voor gaaf idee, weer langer van de straat nu... ;-))

  BeantwoordenVerwijderen