zondag 20 november 2011

Zie ginds komt een kleurplaat

Vorig jaar rond dit tijdstip was ik volop bezig met de voorbereidingen van een serie Sinterklaas workshops voor creatieve moeders. Het idee was om Sinterklaas versiering en muurstickers voor in huis te maken.
Helaas, helaas, ondanks mijn uitgebreide voorbereidingen en pr activiteiten had ik geen enkele aanmelding. Heel jammer, maar ja, ook dat hoort bij ondernemen.
Vandaag zocht ik deze versieringen op van zolder om weer een stukje Sinterklaas sfeer in huis te brengen. En waar ik ze vorig jaar aan een wit geschilderde tak hing, besloot ik ze nu in m'n lampenkap te hangen, die zich daar prima voor leende.

 
 
 
 
 
Omdat ik het zelf ook heel leuk vind om met cadeautjes te strooien bedacht ik me dat ik de kleurplaatjes die ik vorige jaar maakte net zo goed gratis op mij blog kan zetten. Bij deze dus, download de kleurplaatjes hier (let op, de PDF heeft twee pagina's) en kleur ze samen met je kind (of alleen), plak ze op gekleurd papier en maak er hangers van met klemmetjes of bijvoorbeeld lint.
Mijn project van vorig jaar: De Tak van Sinterklaas
Hopelijk heeft mijn Sinterklaas project van dit jaar meer animo; Sinterklaas stempels voor Moosmade, hier komen de huisjes van vorig jaar weer in terug (ik vond ze te leuk om te laten liggen) en kun je naar hartelust labels stempelen voor origineel inpakwerk.

9 opmerkingen:

 1. Super gave kleurplaatjes-ik heb ze gedownload voor op mijn peutergroep. Je lampenkap van draad is ook helemaal leuk voor dit soort versieringen. Dank voor het delen. Mooie maandag en week toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah, wat sneu vind ik dat je dan helemaal geen aanmeldingen hebt gehad. 't Hoort er wel bij , maar het is zuur ;(
  Dank je wel voor de leuke plaatjes; misschien ga ik ze ook wel gebruiken als versiering in mijn klas. Misschien vind je het ook leuk om eens mijn blog te bekijken. (ik ben alleen niet zo verantwoorde blogspotbouwer als jij, maar ik doe wel m'n best om em esthetisch verantwoord te maken ;)
  groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Zilly en Christel, bedankt voor jullie lieve reacties, ik hoop dat jullie veel plezier aan de kleurplaten zullen beleven. En Christel, leuk dat je ook blogt, je hebt er duidelijk plezier in, ik ben hem meteen gaan volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé Zilly, ik zie nu dat jij ook een blog hebt, superleuk! Wat een boel creatieve bloggers in Nederland zeg, echt te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel dat je volger bent geworden! Jaja, ik ga op naar de 15 volgers; geweldig toch!! Ik vind het bloggen in ieder geval geweldig en leer elke dag weer bij. En dan is het juist zo inspirerend als je wat meer volgers hebt, super............groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah joh @hipinholland, een mooi aantal volgers is leuk, maar zegt gelukkig helemaal niets over het aantal kijkers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ow grumble, iets met eieren na pasen, maar vind ze wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi, nou misschien dan alvast voor volgend jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk. Ik heb je kleurplaatjes gebruikt. Het hangt erg gezellig boven de salontafel.

  Gr Sonja

  BeantwoordenVerwijderen