zondag 19 februari 2012

Daar word ik nou warm van

In deze tijd, waarin iedereen het druk heeft, is het meest kostbare wat je iemand kunt gunnen je tijd. Dit kan bijvoorbeeld tijd zijn die je met iemand persoonlijk doorbrengt, maar het kan ook tijd zijn die je gebruikt om een mooi en persoonlijk produkt voor iemand te maken. Iets waar de laatste jaren gelukkig steeds meer waardering voor komt.
Afgelopen weken was ik zo gelukkig om maar liefst drie van zulke produkten te mogen ontvangen.

Allereerst ontving ik dit schattige vilten mapje van Blogster Mama Bee, die na het lezen van mijn blog over het doorgeven van tijdschriften, bij mij thuis een grote stapel tijdschriften op is komen halen. Ze bedankte me door me dit eigengemaakte mapje te geven, waarin ze een afbeelding van 1 van mijn Toetsj-beestjes heeft verwerkt.


In de week erop kreeg ik mijn oude vertrouwde (Gispen?) bureaustoel terug, die uit logeren was bij mijn vriendin Kitty. Kitty stak met naald en draad (en ik geloof ook veel zweet en tranen) m'n stoel in een 'oud' nieuw jasje.
(Kijk ook in haar Etsy shop wat ze nog meer betovert met oude postzakken).


En afgelopen vrijdag werd ik naast warm van buiten, ook warm van binnen door deze prachtige hoofdband, gehaakt door handwerk expert Patricia. Ik moet toch echt eens leren haken, maar ik geloof dat ze het me vast wel wil leren.

Ben jij ook wel eens verrast door iets wat speciaal voor jou is gemaakt? Vertel me waar jij warm van werd!

7 opmerkingen:

 1. :-)
  Het feit dat jij er een blogje aan waagt, maakt mij weer glimlachen. Lief.
  Inmiddels trouwens al zoveel avondjes gevuld met je bladen, waar ik soms grappige gaatjes in vind en dan héél benieuwd ben wat voor leuks je dáármee gemaakt hebt.

  Wat heeft je vriendin een práchtige stoel gemaakt, enorm leuk. Ik ga snel bij haar shop kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel fijn om te horen dat de bladen goed terecht zijn gekomen. En die gaatjes...volgens mij zitten die vooral in een oude Jansen toch? Daar heb ik een mini-slinger mee gemaakt. Multifunctioneel, die tijdschriften he? ;-)

   Verwijderen
 2. Hallo!

  Via via ben ik hier op je mooie blog terecht gekomen.

  Op mijn blog staat een verrassing voor je… Ik heb je een Versatile Blogger Award mogen geven voor je creatieve & inspirerende blog.

  Gefeliciteerd!

  Kijk maar eens voor meer informatie op http://www.studiozakka.blogspot.com

  Als je het leuk vindt mag je de Versatile Blogger Award kopieren naar jouw blog en weer doorgeven aan vijf anderen.

  Groetjes,
  Rosalie (tante Pollewopje)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Rosalie,

   Wat een ontzettend leuk initiatief en wat een eer dat je me genomineerd hebt! Het zal me nog niet meevallen om maar vijf leuke andere bloggers te vinden, want er zijn er zoveel de moeite waard. Ik ga iig m'n best doen!

   Verwijderen
  2. Hoi Cora,

   Ik las net je berichtje en kan je nog blijer maken, want ik heb een typefoutje gemaakt... Je mag de blog niet aan vijf, maar aan vijftien andere bloggers doorgeven :) Maakt de keuze overigens niet makkelijker is mijn ervaring, want dan zijn er nog steeds heel veel meer blogs die de moeite waard zijn en het complimentje van de award verdienen.

   Succes!

   Groetjes Rosalie

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen