woensdag 28 december 2011

Workshop inspiratiebord maken

Aan het begin van ieder jaar denk ik graag na over wat komend jaar me brengen zal (dit is iets anders dan goede voornemens).
Van sommige dingen weet je dat ze zullen komen, zoals een leuke vakantie of in mijn geval de geboorte van een kindje (in mei!). Van andere dingen heb je misschien de vurige hoop dat ze zullen komen.

Wellicht is een visueel duwtje in de rug dan een leuke manier om je komend jaar te blijven herinneren aan je wensen of aan een speciale gedachte en daarom organiseer ik op zaterdag 21 januari een workshop Inspiratiebord maken.

bron: PinterestBron: Pinterest

Ik geef de workshop thuis in Barendrecht, in mijn gezellige glazen uitbouw. Onder het genot van iets lekkers, stapels tijdschriften, stempels, linten, papier, masking tape, stofjes, vilt, naald en draad, stiften, verf en oude behangboeken werk je aan je eigen persoonlijke inspiratiebord. Een mooie reminder waar je telkens even op kunt kijken op momenten dat je het kunt gebruiken.

De workshop duurt van 14.00 tot 17.00, er is plaats voor 7 deelnemers. De kosten voor de workshop bedragen €25,00 inclusief een basis paneel (30 cm x 40 cm), materialen, drinken en iets lekkers. 
En heb je zelf materiaal wat je hier graag in wil verwerken, neem het mee!

Geef je op via email: cora@studioneeltje.nl


P.S. Kijk eens op dit Pinterest Board van Rossella Vachelli voor originele collage ideeën.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee! Ik kan helaas niet, misschien een volgende keer! Ga je die stempels van die leuke ontwerpster uit Barendrecht gebruiken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, grappenmaker :-) Jammer dat je niet kunt, maar vertel het voort!

    BeantwoordenVerwijderen