donderdag 28 juli 2011

Feestje x 2 + Give away


Gisteren was het mijn verjaardag en ik heb gekregen wat ik wenste, mooie zonnestralen en eindelijk eens een regenvrije dag. Vandaag ontving ik echter nog een extra cadeautje toen ik inlogde bij Blogger: Mijn blog is in totaal al meer dan 9000 keer bekeken!

Om te bedanken voor jullie bezoekjes geef ik graag een klein cadeautje terug. Voor mijn verjaardag maakte ik cocktailprikkers. Ik heb nog een setje van 10 stuks over wat ik zal verloten onder mijn bezoekers.

Laat een reactie achter op mijn blog en vertel me welke blogpost je het leukste vond om te lezen en waarom je dat vond. Misschien heb jij dan binnenkort ook reden voor een feestje!

4 opmerkingen:

 1. Het ijsje met de laagjes! Ik heb hem pas gemaakt toen ik wat kids over de vloer had. En ik werd er zelf ook weer helemaal blij van :-) De kinderen ook hoor, maar het was zo leuk om me weer kind te voelen. (zulke dingen ging ik vroeger zelf ook thuis uitproberen)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Wen, bedankt voor je reactie en leuk om te lezen dat je zo'n plezier had om de ijsjes te maken!
  Tot nu toe ben je enige die gerageerd heeft (ik hoop maar dat dat komt door de vakantieperiode ;-)
  De kaartjes komen dus naar jou toe, als je me je adres even mailt naar cora@studioneeltje.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat, hier hadden we gister ook een feestje. Mijn jongste zoon is 16 jaar geworden en ook lekker de hele dag buiten kunnen zitten.
  grt, helmi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd Helmi! Kinderverjaardagen vind ik persoonlijk nog veel leuker dan m'n eigen verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen