dinsdag 19 april 2011

Gratis download > handig webnotitieboekje

 

Onlangs ontdekte ik webwinkel Djello via de Swan Market in Rotterdam. Bij Djello vind je originele producten van hoge kwaliteit, die creatief en vol verbeeldingskracht zijn. Van stoffen vogels tot de geweldige papieren bootjes van Jurianne Matter.

Voor de gratis download pagina van Djello ontwierp ik een notitieboekje om websites in op te schrijven. Iets wat ik zelf vaak mis als ik een avondje lekker tijdschriften aan het lezen ben op de bank.

De volgende actie is helaas al afgelopen, maar je mag natuurlijk nog steeds volger worden van mijn Blog en/of Twitter ;-)

ACTIE!!
Als je meedoet met de volgende actie kun je een Goodie pakket winnen met leuke produkten van Studio Neeltje en Djello, waaronder het webnotes boekje, etiketten van Alain Gree, ansichtkaarten en een ingelijste illustratie van Studio Neeltje. Doe mee door:
1. volger te worden van mijn blog en een originele reactie achter te laten.
of
2. volger te worden via twitter en over dit blogbericht te twitteren. Vergeet dan niet @StudioNeeltje in je bericht te zetten.

De winnaar wordt op 2 mei bekend.

Tip: bezoek ook de blog van Djello en mijn eigen site www.studioneeltje.nl

10 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor het prachtige en ook nog eens handige webnotitieboekje. Voor alle internetadressen die ik niet vergeten wil!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan ik ook meedoen als ik je al volg? Ja toch?! Aaaaaaah, aljeblieft?????

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal het even aan de notaris vragen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke give-away. ik ben je volger geworden op Twitter en heb over dit blog-bericht getweet: http://twitter.com/#!/wijeisenijs/status/60333351592148992

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Speelt Moosmade weer vals? ;-) Deze is toch voor mij?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe ook graag mee! Waarom ik graag wil winnen... ik ben zo'n lijstjesmadam! :-)
  Ook altijd welkom op mijn blog, waar momenteel een giveaway aan de gang is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh mooi, ik doe graag mee! Ik volg je nu, zal het op twitter rondstrooien. En in dit berichtje van mij kan je zien dat ik dol ben op lijstjes en bijbehorende boekjes! http://bit.ly/fX515D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel graag wil ik meedoen aan deze leuke actie..! Alleen 1 probleem, ik wil heeel graag lid worden, maar ik zie nergens hoe ik dat kan doen. Kijk ik daar nu overheen? Op Twitter ben ik wel al lid, dus dat is alvast 1.
  Ik ben groot fan van Alain Gree en die ingelijste illustartie van studio Neeltje zou ik ook wel erg graag willen hebben.. dus dat wordt duimen..duimen en nog even aanmelden

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Floortje, Leuk dat je me wil volgen en dat je zo enthousiast bent! Als je helemaal naar boven scrollt dan zie je in een balk linksboven een knop waar staat: volgen. Zie je hem?? Zo niet laat me dit dan even weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje wat een leuk blog! Dat www boekje is echt Flow. Ben benieuwd naar de andere dingetjes, ga eens fijn rondsnuffelen. Ik volg je trouwens via twitter via @hippedames!

  BeantwoordenVerwijderen